Cea Mai Frumoasa Poveste De Dragoste Portfolio Catalina Si Lonut

CEA MAI FRUMOASĂ
CEA MAI FRUMOASĂ

POVESTE DE DRAGOSTE Cătălina și Ionuț

CEA MAI FRUMOASĂ


CEA MAI FRUMOASĂ

POVESTE DE DRAGOSTE Ă Ă Ș Ț UNOI I ANIL T C 9102 EIRAURBEF 41

CEA MAI FRUMOASĂ

O VIAȚĂ FĂRĂ DRAGOSTE

 ESTE ASEMENEA UNUI AN FĂRĂ PRIMĂVARĂ

O VIAȚĂ FĂRĂ DRAGOSTE

Dedic această carte

lui Ionuț dragostea și fericirea mea Atât de iubitor, atent, sensibil și atât de puternic în același timp, ești bărbatul în care am descoperit dragostea adevărată, sinceritatea, respectul, cumpătarea și curajul. Emani căldură, seninătate și servești drept un model de verticalitate.  Îți mulțumesc pentru iubirea și tandrețea cu care mă învălui.

Dedic această carte

„Dragostea este o

prietenie care cântă.”  LLEBPMAC HPESOJ

„Dragostea este o

Ai apărut în viața mea ca o minune, ca

:BMAL SELRAHC un dar venit de la Cel de Sus, menit să sufletul. Ai dat atât de mult sens și culoare vieții mele, încât nu pot și nu vreau să îmi imaginez viața fără tine, nici măcar o zi.  Mă pui mereu pe primul loc și faci mereu ceea ce ne face bine relației. Ești mereu atent și știi să mă surprinzi plăcut.  42 | CIDAMON „Cel care ştie să se facă iubit ştie să facă totul.”  mă completeze și să îmi întregească

Ai apărut în viața mea ca o minune, ca

Ești sincer și de

încredere, Curajos și hotărât, Înțelegător, atent și devotat, Haios și deschis provocărilor, Protector, generos și echilibrat, Definești pur și simplu cuvântul extraordinar.

Ești sincer și de

PREZENȚA

TA ESTE CA SOARELE CARE ÎMI LUMINEAZĂ ZILELE Asemenea unei raze de soare îmi luminezi zilele, îmi încălzești inima și îmi bucuri privirea. Adaugi culoare și viață existenței mele. Nu știu cum aș putea să îți mulțumesc și să îmi exprim recunoștința pentru atât de multe clipe de fericire și împlinire, pe care mi le oferi. Să îți fiu mereu alături este cea mai mare binecuvântare. 

PREZENȚAFlipbook Gallery

Magazines Gallery

Catalogs Gallery

Reports Gallery

Flyers Gallery

Portfolios Gallery

Art Gallery

Home


Fleepit Digital © 2021