Voyage Torba Bodrum

VOYAGE
VOYAGE

TORBA HOTEL BODRUM/ MUĞLA

VOYAGEVOYAGE

TORBA HOTEL Me një plazh me rërë përgjatë Egjeut, ky fshat pushimesh gjithëpërfshirës është rreth 6 km nga Bodrum. Ajo përmban Cuisine 24, e cila ofron shërbime a la carte falas 24 orë në ditë, ka 7 restorante a la carte, 2 restorante snack, 15 bare, 1 pastiçeri dhe 1 restorant për fëmijë. Pushime të paharrueshme familjare... Voyage Torba ofron një kënaqësi të përsosur plazhi me plazhin e tij me rërë 300 m të gjatë, një skelë dhe shezlongët elegantë. Duke ofruar shërbime me vendndodhjet dhe thellësitë e tyre të ndryshme në botën e përsosur të Voyage Torba, pishinat ofrojnë kujtime të paharrueshme për ata që duan të takojnë energjinë e ujit. Për miqtë e vegjël BOTA E FËMIJËVE TUGI Vendi I duhur per te kenaqur femijet tuaj! Duke ofruar aktivitete informative dhe edukative për grupmosha të ndryshme, Tugi Kids World hap dyert e një feste plot argëtim për të ftuarit e vegjël.

VOYAGE

Flipbook Gallery

Magazines Gallery

Catalogs Gallery

Reports Gallery

Flyers Gallery

Portfolios Gallery

Art Gallery

Home


Fleepit Digital © 2021